Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 9300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Donație în bani dubioasă
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Donație în bani dubioasă

Buna ziua ..nu de mult am primit o propunere de la o persoana anonima precum ar vrea sa imi doneze de pe firma lui 60 000 lei..cu o conditie sa imi opresc 10% din acesti bani iar restul sa ii returnez adica 54 000 lei
A zis ca de pe 15 martie sa dat o lege precum firmele pot dona acei bani de pe impozitul de pe profil si persoanelor fizice nu doar Asiciatiilor de binefacere...eu nu stiu ce sa fac ..in prima faza suna tentant pentru ca am nevoie de bani dar imi e teama sa nu fie altceva la mijloc ..va rog sa imi dati un sfat !!! Va multumesc
Citează
Răspunde
Cel mai recent răspuns: soll86 , utilizator 19:31, 24 August 2020
nu exista nici o suma de bani.. este clasica teapa nigeriana unde finalul discutie este: Ca sa putem face transferul trebuie sa platesti comisionul la un avocat / contabil ( care se va vira in western union / moneygram )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare bani pentru perfectare donatie nastaseionut nastaseionut domnul avocat am o intrebare am primit asa zis o donatie din afara as vrea sa va trimit acel document de donatie sa mi spuneti daca este adevarat sau fals ... (vezi toată discuția)
Transfer bancar internațional din senegal Giulio 71 Giulio 71 Aș vrea să știu dacă se poate transfera banii de pe un Card Visa pe numele meu deschis de o (cunoștință) în Senegal direct în contul meu deschis la o ... (vezi toată discuția)
Tentativa frauda vanzatori olx cflorini cflorini Buna ziua, va rog sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac. voi scrie pe scurt despre ce e vorba. Fiind interesat de achizitionarea unui autovehicul second, rasfoiesc ... (vezi toată discuția)