avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... In cazul unui contract de lucrari încheiat pe legea ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

In cazul unui contract de lucrari încheiat pe legea 98/2016, ...

In cazul unui contract de lucrari încheiat pe legea 98/2016, poate fi emisă factura după data expirarii contractului? Precizez că facura este aferentă/corespunde cu lucrarea executată, receptia s a facut in termenul de valabilitate al contractului, insa doar factura a fost emisa dupa expirarea termenului de valabilitate al contractului.
Buna ziua,

Analizati clauzele contractuale care privesc aceasta situatie, daca sunt introduse clauze cu privire la aceasta ipoteza. Mi s-ar parea rigid sa fiti obligata sa incheiati un act aditional de prelungire a termenului contractului doar pentru emiterea unei facturi. Cat timp receptia s-a realizat in termenul de valabilitate a contractului, personal, nu vad o problema in emiterea unei facturi dupa expirarea acestei perioade.
Ultima modificare: Luni, 10 August 2020
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate contract vasile58 vasile58 Expirarea unui contract de livrare de bunuri, prestari servicii si achitarea facturilor care sunt emise dupa data expirarii constituie acceptare tacita a ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract - inainte de expirare contract ? sau se poate si dupa implinirea termenului de executare ? muraruelena muraruelena Se poate prelungi un contract de distribuire reviste ( achizitie directa ) printr-un act aditional: - inainte de expirare contract ? sau - se poate si ... (vezi toată discuția)
Prelungire durata contract de prestari servicii florin petcu florin petcu buna ziua, am si eu putina nevoie de ajutor in anul 2007 conducerea Primariei la care lucrez a incheiat un contract de prestari servicii cu o firma de ... (vezi toată discuția)