avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Vom fi citati intr-un proces de dezbatere a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Vom fi citati intr-un proces de dezbatere a succesiunii ...

Buna ziua!
Vom fi citati intr-un proces de dezbatere a succesiunii (nu avem dreptul conform legii la mostenire-suntem copii de var decedat inaintea defunctului in cauza)
Procesul a fost deschis de una din rudele cu drept la mostenire si a facut rost de adresa noastra.
Ce se intampla daca refuzam sa ne prezentam in instanta?
Va multumesc!
Multumesc!

Ultima modificare: Joi, 6 August 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune - intampinare intimat buna ziua! am urmatoarea situatie: tatal meu a fost citat intr-un ... someone0701 someone0701 Buna ziua! Am urmatoarea situatie: tatal meu a fost citat intr-un proces de uzucapiune in calitate de parat. Citind cererea de chemare in judecata, a fost ... (vezi toată discuția)
Un proces in care parata nu cunoaste reclamantul liliana_cl liliana_cl imi poate da un raspuns concret in ceea ce priveste o situatie care depaseste bunul simt al omului si anume:am o prietena care a fost citata intr-un proces in ... (vezi toată discuția)
Am fost citat de judecatorie pentru o speta ce priveste o promisiunea ... Send Send Am fost citat de judecatorie pentru o speta ce priveste o promisiunea de vanzare pentru un bun imobil facuta de defuncta mama . Eu si fratii mei, [paratii] , ... (vezi toată discuția)