avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună ziua, ce obligatii are o companie in momentul in ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună ziua, ce obligatii are o companie in momentul in care afla ...

Bună ziua, ce obligatii are o companie in momentul in care afla ca are 2 angajati infectati cu coronavirus? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 12:28, 6 August 2020
Sa declare la DSP asta si sa faca sau sa permita DSP-ului efectuarea anchetei epidemiologice. Pentru persoanele suspecte (rezultate din ancheta epidemiologica) o firma serioasa face teste PCR si in functie de rezultat decide prezenta lor la serviciu (in principiu negativ ar insemna ca se permite, sau mai poate decide, pe banii companiei inca o perioada de izolare). Persoanele care ies pozitiv la test se raporteaza la DSP.
Ultima modificare: Joi, 6 August 2020
latka, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,dupa ce ai pcr pozitiv ,ai stat 14 zile in carantina ... Andreea Alexandra T Andreea Alexandra T Buna ziua ,dupa ce ai pcr pozitiv ,ai stat 14 zile in carantina ,medicul de familie te declara vindecat si ai cerificat verde ca esti trecut prin boala,mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 28.10 m-am testat pentru covid fara a avea simptome. ... sonias sonias Buna ziua. In 28.10 m-am testat pentru covid fara a avea simptome. In 29 am primit rezultat pozitiv. In 28 pina la asteptarea rezultatului am facut o garda la ... (vezi toată discuția)
Ma poate obliga angajatorul sa am test negativ după ce am efectuat ... Pmpmpreda Pmpmpreda Ma poate obliga angajatorul sa am test negativ după ce am efectuat perioada legală de izolare fiind confirmată pozitiv Covid-19. Cadrul legal as vrea sa il ... (vezi toată discuția)