Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Acest site folosește cookies. Informații aici
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Dacă un bărbat, colegul soțului meu, a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Dacă un bărbat, colegul soțului meu, a afirmat ...

Bună ziua!
Dacă un bărbat, colegul soțului meu, a afirmat către toți colegii săi, în afara soțului meu (căruia i se aruncă anumite aluzii periodic, însoțite de zâmbete ironice), că ar fi avut relații intime cu mine, deși nu îl cunosc dinainte de căsătorie, nu mă simt cu nimic vinovată, nici măcar cu un gând sau o glumă,dar am locuit cu soțul meu după căsătorie o perioadă de doi ani în apartamentul alăturat de al lui, cum pot să îmi apăr reputația? Nu doresc nici dușmanilor mei momentele prin care trec, știind că nu sunt cu nimic vinovată, dar râd atâția oameni!! Nimeni nu zice nimic fățiș, doar aluzii care strică echilibrul psihologic al meu, al soțului meu și, implicit, liniștea familiei mele!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 09:51, 11 August 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie acționat în judecată, dar mai întâi i se va trimite o notificare prin care să-i fie pus în vedere încetarea activității de defăimare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O vecina de a mea... Nicu2011 Nicu2011 Buna ziua. Am o problema cu o vecina , care locuieste singura, la vreo 40 de ani, locuieste sub apartamentul meu, care, sistematic, minte vecinii si ... (vezi toată discuția)
Avocati scutiti de codul penal? dar cei pe care-i reprezinta? justice123 justice123 Avocatii sunt scutiti de a putea fi acuzati de marturie mincinoasa? Dar fiindca sunt mandatarii celor pe care-i reprezinta? Asta nu inseamna ca cei ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plateasca in fata legii pentru tot ! AdrianStanciu AdrianStanciu Buna ziua, As dori si eu sa primesc consultanta si un raspuns cu privere la urmatoarele fapte.Eu si logodnica mea am inceput serviciile in urma cu 5 luni in ... (vezi toată discuția)