avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cont inactiv la banca..
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cont inactiv la banca..

Buna ziua ! Cu ocazia unui transfer de imprumut ipotecar in data de 04.08.2015 a trebuit sa deschid un cont in valuta la Unicredit Bank (de care a si uitat) pentru a plati o difereta de 4,47 euro. Nu am mai facut nicio operatie/tranzactie in acel cont 5 ani. Pe data de 05.08.2020 am primit un SMS de la banca ca le datorez cateva zeci de euro pentru acest cont deschis. Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa platesc acesti bani sau nu. Din cate am mai citit pe net un cont inactiv ar fi trebuit inchis de banca sau macar sa primesc vreo notificare, ceea ce nu s-a intamplat 5 ani de zile. Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: adam domnica , utilizator 08:38, 7 August 2020
Buna ziua,

aveti alt produs atasat acestui cont?
Daca nu; va sfatuiesc sa nu platiti suma respectiva. Presupun ca nu v-a fost inmanata/trimisa extras/notificare de plată etc...
Reclamati banca la ANPC!

Ultima modificare: Sâmbătă, 22 August 2020
gi-jane2, moderator
eu mai am cardul de salarii la aceasta banca si nimic altceva. Intradevar 5 ani de zile nu am primit nimic nici notificare nici extras nici SMS sau email. Va multumesc din suflet pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda fixa sau variabila, conform oug 50/2010? mirabelaeliza mirabelaeliza Buna ziua, intrebarea ar fi: ce credeti dvs ca este mai bine, sa optez pentru o dabanda fixa de 7.95%/an pentru un credit in euro sau o dobanda variabila? ... (vezi toată discuția)
Ing mi-a inchis contul MariusYi MariusYi Buna ziua. Începand de astăzi am primit o notificare de la ING prin SMS spunandu-mi că mi-au închis contul. Nu am fost anunțat înainte, astăzi l-au ... (vezi toată discuția)
Parere/sfat - pot folosi contul de salariu pentru a primi bani din strainatate? aureliapopescu aureliapopescu Prietena mea este plecata in Suedia si vrea sa trimita de acolo o suma de bani., pentru asta trebuie sa deschid eu un cont aici. Intrebarea mea este daca pot ... (vezi toată discuția)