avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, am renunat la conversie profesionala in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, am renunat la conversie profesionala in timpul semestrului ...

Buna ziua, am renunat la conversie profesionala in timpul semestrului I, fara sa depun cerere de renuntare la studii/exmatriculare crezand ca universitatea ma va exmatricula. Dupa aproape 3 ani universitatea ma da in judecata pentru plata taxelor din anul I(nu am dat decat 3 examene),nu ma exmatriculeaza, calculeaza in continuare penalitati de intarziere!!!!Ce e de facut?Am pierdut procesul, mai am apelul!Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: Sveti , utilizator 12:44, 10 August 2020
Buna ziua,

Universitatea trebuie sa aiba un regulament intern privind exmatricularea, ati studiat acest regulament, la proces ati fost sau v-a reprezentat cineva?
Buna ziua, nu am fost la proces deoarece eram in comisia de bacalaureat, nu am vorbit cu un avocat, am studiat legislatie si am trimis un raspuns documentat la judecatorie.Fiind stare de urgenta documentele au fost trimise online.Nu cred insa ca au fost citite.Am cautat regulamentul pe site-ul universitatii, dar nu apare nicaieri cuvantul "exmatriculare".In cererea de renuntare la studii(regret ca nu am completat-o la timp, dar asta e, aveam atunci niste probleme personale mai grave )pe care am gasit-o ratacita prin multe alte hartii nu este mentionat termenul exmatriculare(probabil intra la etc.).Mai am apelul.O sa contactez un avocat.Imi asum partea de vina, dar nu mi se pare corect sa platesc pentru ce nu am facut, nu am primit.Am senzatia ca se doreste doar obtinerea unor foloase financiare.
Ultima modificare: Luni, 10 August 2020
Sveti, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinmatriculare in anul i theo38 theo38 buna ziua, in temeiul celor de mai jos considerati ca un student care a depus cerere de retragere in 12 septebrie , in conditiile in care nu s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa-mi recuperez diploma de bacalaureat dianaSi85 dianaSi85 problema mea este urmatoarea: sunt inscrisa la o facultate (de zi) de drept specializare Administratie Publica,unde mi-am depus toate actele in original si am ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)