avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Am sa va expun situația de fapt: Am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Am sa va expun situația de fapt: Am convenit cu un ...

Buna ziua. Am sa va expun situația de fapt:
Am convenit cu un consătean că are o capra buna de lapte (1,5 litri lapte la mulsoare) că o vinde cu 400 ,lei. La câteva zile l-am sunat și l-am întrebat dacă mai este valabilă înțelegerea, pentru că vreau sa vind un țap de 60kg și să iau capra de la el. A spus că e valabil. Am postat la vânzare țapul și a doua zi m-am întrebat dacă l-am vândut. Daca nu , îmi dă el capra la schimb. Ok. Aduce capra pe la prânz, urma d sa o mulg seara. Nu a dat mai mult de 400 ml. Îl sun și spune că în două trei zile mi-o schimba. A adus alta, eu nefiind acasă. A luat-o soția, care nu se pricepe. Seara am constatat că e și mai jalnică decât prima. Acum spune că îmi aduce alta care nu prea dă nici asta lapte sau îmi aduce un alt țap. Eu i-am cerut 400 lei, valoarea pusa de el pe o capra buna și refuză suma. Întrebare:
Se încadrează la înșelătorie (244 noul cod penal) sau nu? Poliția spune că e schimb de animale și nu se încadrează la înșelătorie, chiar daca fapta in sine e înșelătorie. Cui să mă adresez? Ce e de făcut? În penal. Că știi că în civil nu pierd
Cel mai recent răspuns: Eugenunt , utilizator 14:15, 10 August 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! fratele meu a cumpărat o căpriță de la cineva, ... Cavallo pazzo Cavallo pazzo Bună ziua! Fratele meu a cumpărat o căpriță de la cineva, plătind suma de 4100 de lei. După ce a adus-o acasă a constatat că această capră nu ... (vezi toată discuția)
Tuica de prune peste granita Sara.CD Sara.CD Buna ziua, ma puteti ajuta cu urmatoarele: Vreau sa plec in Italia si doresc sa duc 1-2 litri de tuica de prune de casa acolo, deci sticla nesigilata. ... (vezi toată discuția)
'' criza economica '' sau '' razboi economic '' ? Amiserv Amiserv MA ia durerea de cap rau , rau de TOT cand deschid radioul , televizorul , ziarul si vad := > CRIZA ECONOMICA ... (vezi toată discuția)