avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... As vrea sa stiu , cui ma pot adresa , daca Asoc.de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

As vrea sa stiu , cui ma pot adresa , daca Asoc.de Prop.din care ...

As vrea sa stiu , cui ma pot adresa , daca Asoc.de Prop.din care fac parte nu este interesata sa répare terasa , pentru ca eu am infiltratii masive de apa de pe terasa , locuind la ultimul etaj . Am instiintat nu numai conducerea Asociatiei.devProp.ci si Primaria si prefectura . Infiltratiile sint de anul trecut , anul acesta pentru ca nu au reparat , peretele a rata si mai rau .
Cel mai recent răspuns: mimi56_manolescu , utilizator 16:39, 6 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Instanței de judecată.
și aveți două opțiuni:
- fie vă adresați instanței înainte de a repara, cu solicitarea obligării Asociației la aceasta;
- fie reparați Dvs. și ulterior, prezentand factura și chitanța, solicitați obligareá la restituirea proporțională a sumei.
Notificati oficial asociatia de proprietari prin reprezentant legal presedintele de asociatie sa respecte dispozitiile in vigoare care il obliga sa asigure starea tehnica a partii comune de constructii si de instalatii din condominiu-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Pe viitor,pentru a indeparta astfel de situatii,incheiati asigurare facultativa care sa cuprinda si riscul la inundatie,situatie in care asiguratorul va acorda c/v prejudicii,constatate urmand sa recupereze suma prin actiune in regres impotriva partii vinovate-asociatie sau proprietar
Nu am gasit nici o societatecde asigurare care sa accepte sa-mi faca aceasta polita de asigurare .
Vor mai intii sa vada ca apart.meu nu are probleme cu terasa ....
Or apartamentul meu are probleme cu terasa .
Poate dupa ce repar sa-mi cumpar o polita de asigurare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un apartament la ultimul etaj si am infiltratii dupa terasa ... mimi56_manolescu mimi56_manolescu Am un apartament la ultimul etaj si am infiltratii dupa terasa din cauza unui pilon introdus gresit in coltul blocului pentru a sustina un panou publicitar. ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde de infiltratiile de apa ,tinind cont ca stau la ultimul etaj? Gino1982 Gino1982 Salut.Numele meu e ionut.Acum 6 ani am cumparat un apartament in Iasi centru.Inca de atunci mi am dat seama de infiltarea apei de ploaie.In urmatorii ani am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumpărat acum doi ani un apartament situat la etajul ... Mihai292 Mihai292 Buna ziua, Am cumpărat acum doi ani un aparat situat la etajul 10. Apartamentul era izolat parțial. De când am luat apartamentul au fost mici probleme cu ... (vezi toată discuția)