Buna ziua. Am achizitionat de curand o uscatorie. Problema e ca nu am racordare la apa si canalizare. Iar conductele de apa si canalizare nu trec prin perete comun. Blocul este un bloc de apartamente iar proprietarii si-u vandut dreptul asupra uscatoriei. In aceasta situatie, ca proprietar al uscatoriei, cum pot avea acces la canalizare si apa daca coloanele de apa si canalizare nu trec prin dreptul uscatoriei. STIM CA IN ORICE CONTRACT SRIE CARE A X COTA PARTE DIN toate bunurile care alcatuiesc acel imobil-bloc. Cum as putea sa imi fac legatura/conexiunea la apa si canalizare? Multumesc. Unul sau 2 proprietari ai blocului, nu vor sa-si dea acordul pentru racordul la canalizare .
Da? Si inainte de contract am primit un CF in care scrie adresa imobillui (USCATORIE) la apartamentul 21 (in cf i-a insusit numarul 21 ). lar la "Destinatie = locuinta", de aici si ideea ca poate fi folosita ca locuinta
Ma scuzati ca revin mai tarziu cu o completare. In CF-ul eliberat de Directia Fiscala a Municipiului Timisoara la "Destinatie este trecut locuinta (Destinatie = Locuinta).