avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mintit de catre angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mintit de catre angajator

La inceputul pandemiei am cerut concediu fara plata, iar angajatorul care mi-a zis ca e de acord de fapt a reziliat contractul fara ca eu sa stiu. Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:04, 30 August 2020
Cu ce articol a incetat c.i.m. ?

Vi s-a comunicat decizia de incetare a c.i.m.?
1. A incetat pe motivul ca nu m-am prezentat la munca. Eram in perioada de 90 zile de proba.
2. Initial, nu. Contractul era reziliat, iar la telefon imi spuneau ca sunt in concediu fara plata. Dupa 2 luni n-au mai raspuns la telefon, iar dupa 5 luni, atunci cand eu am vrut sa demisionez, mi-au spus ca a fost desfacut contractul.
Solicitati-le in scris, sa va comunice decizia de incetare a c.i.m. ... de la data comunicari va curge termenul de contestare in instanta.
Ultima modificare: Vineri, 28 August 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
In regula. Consider ca nu au procedat corect, insa nu am cunostinte juridice. As putea fi indreptatit si as avea ceva de castigat mergand in instanta?
Puteti castiga anularea deciziei de incetare, plata unor despăgubiri si reintegrarea pe post.

Alte discuții în legătură

Decizie concediere anulata ionigeo ionigeo Un angajat a carui decizie de concediere a fost anulata de instanta poate fi angajat din nou in aceeasi unitate? Multumesc. (vezi toată discuția)
Civilă Geo 1241 Geo 1241 Bună ziua am nevoie urgent de un specialist care îmi poate spune câteva aspecte legat de contestație decizie de concediere am lucrat că și pază la ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre judecatoreasca dumi32 dumi32 Buna seara, as dori sa va prezint următoarea speta si poate mă puteți ajuta cu niște răspunsuri, o salariata a fost data afara in urma ... (vezi toată discuția)