buna ziua,daca mi-a facut o persoana plangere la politie precum ca i-am trimis un colet si nu obtinea ceea ce trebuia,iar eu i-am restitui bani si am ajuns la o intelegere ,se poate retrage plangere?este posibil si o amenda pt ceea ce am facut?in jur la cat?va mult umesc
daca ei "functioneaza" de aprox 10 ani, iar teoretic sunt prejudiciati fiecare: 1 clientii, 2 statul, 3 traducatorii autorizati in buna regula, (sau toti trei la un loc) poate fi vorba de sanctiune blanda? banuiesc ca, depinde de interpretarea de mai sus.. noi am facut tot posibilul doar sa isi ia niste amenzi de la protectia consumatorului, tocmai ca sa nu se ajunga la dosare penale si la situatii de viata complicate. noi am fi fost foarte multumiti cu niste amenzi de protectia consumatorului ( lucru pe care l-am si cerut initial, individual) apoi vazand ce ne-a raspuns ANPC....(ca ar fi usa de biserica)...am scris la politie....ca nu se misca nimic cu lunile...am facut tot posibilul sa evitam aceasta situatie "jenanta-penala", cine a intocmit dosarul penal, ce "anume" a gasit el de a facut dosarul penal (?) si cum a interpretat.. si ce portite le-a lasat. daca au considerat inselaciunea grava sau usoara....speram sa NU fie grava, dar nu avem de unde stii