Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Ce se poate face daca in urma unei plangeri ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Ce se poate face daca in urma unei plangeri penale ...

Buna ziua,

Ce se poate face daca in urma unei plangeri penale pentru inselaciune la vanzarea unui autoturism parchetul a trimis dosarul la politie, insa sta acolo de mai bine de un an. Dupa circa 6 luni, dupa multe sesizari am fost chemat eu pentru declaratie, iar apoi nu s-a mai intamplat nimic...la sesizari in scris mi se comunica ca e in lucru, iar telefonic nu mai raspunde nimeni. Dosarul e la sectia de politie locala si am senzatia ca persoana reclamata este protejata de cei 2-3 ofiteri de politie existenti in sectie.
Daca are importanta vorbim de judetul Ilfov.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: sevenx , utilizator 12:30, 27 Octombrie 2020
Buna ziua,
Puteti formula o contestatie impotriva duratei procesului la judecatorul de drepturi si libertati de la instanta competenta sa solutioneze cauza in prima instanta.
Angajati un avocat.

Lucrurile se vor misca in alt ritm la Politie.
Multumesc. Asa voi face in prima faza.
Buna ziua,

Am urmat sfatul de mai sus si am formulat singur o contestatie impotriva duratei procesului. Am primit astazi o citatie, insa am observat in mentiuni un aspect : "Asistenta juridica este asigurata atunci cand cel putin unul dintre avocatii partii citate este prezent".
Asta inseamna ca e obligatoriu sa ma reprezinte un avocat si care sa fie si prezent? Sau inteleg eu gresit?

Multumesc
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Abuz al politiei romane! chris75 chris75 Caz/speta: Avocatul X are o relatie intima cu ofiterul Y. Ofiterul Y, la solicitarea av. X cheama la audieri o persoana Z, doar de amorul artei si pentru ... (vezi toată discuția)
Citarea RANYAtrans RANYAtrans Sant administrator al societatii si parte in dosar penal Dar nu am fost citat si audiat pe parcursul judecari procesului penal Sa dat solutia ce pot sa fac (vezi toată discuția)
Acuzat pentru ceva ce nu am facut Laurentiu-R Laurentiu-R Am primit un plic de la tribunal in care sunt acuzat de inselaciune(un anume domn depuse o plangere impotriva mea si a inca unui individ ca l-am inselat cu o ... (vezi toată discuția)