avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, sunt divort de 4 ani si am doi copii unu de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, sunt divort de 4 ani si am doi copii unu de 18 ani ...

Buna ziua, sunt divort de 4 ani si am doi copii unu de 18 ani si unu de 13 care au ramas in custodian mea, fosta sotie nu a platiti pensia alimentara niciodata are alt copil de 3 ani din alta relate si nu a lucrat niciodata cum o pot obliga la plata Pensiei? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:23, 4 Septembrie 2020
Are bunuri mobile și imobile pe numele ei. Dacă da, puteți apela la un executor judecătoresc pentru a o executa silit. Dacă nu, puteți depune la poliție sau la parchet plângere penală pentru abandon de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare AnaKarina AnaKarina Buna ziua.am si eu o intrebare.am divortat de cateva luni iar fostul sot nu vrea sa plateasca pensia alimentara pentru cei doi copii minori in valoare de 266 ... (vezi toată discuția)
Plangere penala alina_konya alina_konya Va rog sa-mi spuneti de ce acte sunt nevoie inafara de plangerea penala care am inteles ca se depune la tribunal deoarece am de recuperat pensia alimentara pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita pensie alimentara neplatita de doi ani jumatate Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Am divortat din iunie 2009 iar in sentinta de divort (care este definitiva si irevocabila) s-a stabilit o pensie alimentara pe care fostul meu sot ... (vezi toată discuția)