avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract perioada determinata Buna ziua, nu stiu exact ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract perioada determinata Buna ziua, nu stiu exact de aceea ...

Contract perioada determinata

Buna ziua, nu stiu exact de aceea as dori sa ma ajutati cu o informatie. Citisem acum ceva timp de o facilitate a angajatorului daca angajeaza personal cu contracte pe perioada determinata max 3 luni. Ma puteti indruma unde sa citesc?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:06, 15 Octombrie 2020
Multumesc.
,,dar nu mai mult de 41,5% din câștigul salarial mediu brut prevăzut de Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020 nr. 6/2020, cu modificările și completările ulterioare, aferent perioadei lucrate."
Care este acel castig salarial mediu brut?
Castigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2020 este de 5.429 lei.
As vrea sa ma mai ajutati cu 2 informatii:
1 depunerea cererilor si celor solicitate in art de mai sus se va face la ajofm de care apartine firma?
2. Daca inchei contractul pe perioada 01.10.2020-31.12.2020, acest contract intra in speta celor mentionate mai sus in oug?


Multumesc
Raspunsurile sunt afirmative la intrebarile dvs.
Dar daca contractul se încheie pe perioada 01.11.2020-31.01.2020, acest contract intra in speta celor mentionate mai sus in oug 132?

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe trei luni, 41,5% de la stat, oug 132 rickisnooks rickisnooks Buna seara, am ramas fara loc de munca si as avea posibilitatea sa ma angajez temporar la firma unui prieten doar daca pot beneficia de prevederile OUG 132 ... (vezi toată discuția)
Codul muncii in contextul actual- buna ziua, in luna aprilie anul curent, angajatorul m-a trimis ... oana.cris oana.cris Buna ziua, In luna Aprilie anul curent, angajatorul m-a trimis in somaj tehnic pana in luna Iunie inclusiv. In luna Iulie, m-a scos si m-a bagat in preaviz, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum se poate transmite reducerea timpului de lucru ... margineanvalentina margineanvalentina Buna ziua, cum se poate transmite reducerea timpului de lucru conf OU 132/2020 in Revisal? Multumesc. (vezi toată discuția)