avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1902 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Doresc sa plasez o comanda pe un site
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Doresc sa plasez o comanda pe un site

Buna ziua! Doresc sa plasez o comanda pe site-ul Alibaba (valoare aprox. 300$) in scop comercial si m-ar interesa ce alte taxe se vor adauga la aceasta suma(taxe vamale, taxe de transport, tva, etc.) precum si care ar fi valoarea acestora macar cu aproximatie. Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Lucian188 , utilizator 19:43, 8 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa vamala aplicata corect? original original Povestea pe scurt....... Am comandat bunuri(imbracaminte) pe internet,din SUA,in valoare totala cu transport cu tot de $75 .Plata am efectuat-o anticipat ... (vezi toată discuția)
Evitarea taxelor vamale si a tva-ului pt importurile din china MirelaRotarescu MirelaRotarescu Buna ziua! 1. Urmarind pe forum discutia privind plata de taxe vamale si TVA pentru comenzile online provenind din China, sa inteleg ca pentru a evita orice ... (vezi toată discuția)
Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)