avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum anume trebuie fiscalizata casa de marcat?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum anume trebuie fiscalizata casa de marcat?

Buna ziua. Detin PFA manichiura cu punct de lucru ambulant (am depus acte pt punct fix, adresa sediului), in cazul in care doresc sa.mi desfasor activitatea la un alt punct de lucru fix (salon), cum anume trebuie fiscalizata casa de marcat, poate fj trecuta ambulant, adresa sediului sau trebuie obligatoriu adresa salonului? Mentionez ca este un alt PFA in salon care sta in chirie, se poate face contract de colaborare cu acesta, si fiscalizata casa pe punct de lucru ambulant?
Ultima modificare: Joi, 10 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:16, 10 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ambulant. Faceti contract de comodat pentru un ascaun (spatiu) de la adresa celuilalt salon, inregistrati la registrul comertului ca punct de lucru al pfa la aceasta noua adresa si cu certificatul constatator va cumparati si fiscalizati casa de marcat la acest nou punct de lucru fix.
Ultima modificare: Joi, 10 Septembrie 2020
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat pentru un pfa (servicii de înfrumusețare) Larisa2020 Larisa2020 Buna ziua. Detin un PFA (servicii de înfrumusețare) ,nu am punct de lucru stabil si doresc sa imi achizitionez o casa de marcat dar mi s a zis ca nu pot ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Any35 Any35 Bună ziua! Vreau să-mi deschid un pfa pentru a închiria un spațiu într-un salon, pentru manichiura. M-am înregistrat la Registrul comerțului și ... (vezi toată discuția)
Pot functiona intr - un spatiu doua pfa? adno adno Pot functiona intr - un spatiu doua Pfa?! Cum pot deschide o firma ( ex : salon de infrumusetare coafor si manichiura) unde persoanele doresc sa lucreze intr ... (vezi toată discuția)