avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale S.R.L. fara punct de lucru, doar sediu social. E ok?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

S.R.L. fara punct de lucru, doar sediu social. E ok?

Buna ziua!
Daca o societate are sediu social si a completat in declaratia tip activitatile de:
- comert cu ridicata nespecializat - 4690
- comert cu ridicata al produselor cosmetice si de parfumerie - 4645
va intampina probleme daca nu are punct de lucru?

Este trecut si 5210- depozitari, dar cred ca e mai bine sa-l scoatem. Avem si punct de lucru, dar il inchidem! Si de aceea intreb, sa stiu daca va fi in regula ca societatea sa nu mai aiba punct de lucru. Pentru comert nespecializat am inteles ca nu esti obligat sa faci dovada unui spatiu in care eventual depozitezi sau etc. Eventual sa declaram la sediul social , pe langa activitati proprii de birou si activitatea de depozitari?
As aprecia cateva raspunsuri! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 14:42, 30 Decembrie 2009
Daca sediul social are mai multe incaperi in care poate fi desfasurata si activitatea de depozitari puteti inchide punctul de lucru.
Deci asa cum ma temeam, la comert cu ridicata, indiferent de ce tip (nespecializat, etc), imi trebuie si spatiu pentru depozitare....
Va multumesc si va urez SARBATORI CU BUCURIE !
obligativitatea autorizarii activitatii clasificata caen 2.0 5210 - Depozitari nu se aplica unitar in toate judetele in caz de controale. nu va costa nimic in plus sa o autorizati odata cu celelalte activitati.
Cum sa nu ma coste nimic? Daca las declarat cod caen- 5210 si am sediu social un apt de bloc si inchid punctul de lucru, "ma costa" tocmai obligativitatea de a avea un spatiu de depozitare....

In fine, inteleg ca avand comert cu ridicata neaspecializat si de produse cosmetice, fiind cu ridicata, presupune ca trebuie oricum sa am spatiu de depozitare....
costurile se refereau la procedurile administrative de autorizare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma doar cu sediu social fara punct de lucru? DAYANA_Only DAYANA_Only Daca X s.r.l. desfasoara : - caen 4690 - Comert cu ridicata nespecializat - caen 4618 - Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5210 corinachivu corinachivu Buna ziua, Firma are ca obiect de activitate comertul cu ridicata de cafea, ceai si condimente CAEN 4637 si isi desfasoara activitatea la punctul sau de ... (vezi toată discuția)
Cod caen Buna ziua, As dori sa stiu daca in delcaratia model 3 care se depune la ONRC, CODURILE CAEN 4690 Comert cu ridicata nespecializat , 4646 Comert cu ridicata ... (vezi toată discuția)