avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara. Am un anumit abonament de telefonie, de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara. Am un anumit abonament de telefonie, de aproape doi ...

Buna seara.

Am un anumit abonament de telefonie, de aproape doi ani, la un operator. Luna aceasta factura mea a fost mai scumpa deoarece mi-a fost schimbat abonamentul. Cand am sunat la dispecerat, mi s-a spus ca eu am fost anuntat ca abonamentul meu iese din oferta si ca voi fi portat pe un alt abonament. Nu am fost anuntat de nimeni de acest lucru.

Acum va intreb: Atata timp cat eu aveam contract pe un anumit tip de abonament, se poate sa ma treaca pe un alt abonament doar pentru că acel abomanament nu mai este in ofert?
Ultima modificare: Marți, 15 Septembrie 2020
Cosmin3006, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:47, 15 Septembrie 2020
Depinde de contract.

Eu am un amic care vreo 5 ani i-a tinut in tensiune ca avea 500 de minute gratuite cand costa enorm asa ceva.
Lui nu au avut ce sa ii faca.
Eu am tinut cu el ca ma suna.
Este insa foarte mult timp de atunci...
Pe mine ma suna toata lumea si vroiam sa beneficieze si el de acest drept, mai ales ca era disperat sa vorbeasca la telefonul mobil.Nu sa vorbeasca cu mine...bineinteles...

Poate ca s-au mai smecherit intre timp si firmele de telefonie mobila si au invatat din greseli.

Asadar, vedeti contractul cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom contact_blue contact_blue Buna seara. Anul trecut in luna August, am fost sunat de un agent Telekom, mai exact o doamna care mi-a facut o oferta, un abonament cu un telefon. Eu avand ... (vezi toată discuția)
Furnizorul de telefonie ameninta cu suspendarea serviciului de telefonie si plata dublului taxelor de interconectare SorinRO SorinRO Salut! Am abonament OPTIM NELIMITAT. Pe site-ul furnizorului scrie asa: \"Beneficii: NELIMITAT convorbiri in ORICE retea nationala, fixa sau ... (vezi toată discuția)
Contract cesiune telefonie mobila art1580 art1580 Va retin atentia cu rugamintea sa ma ajutati sa imi pot recupera drepturile prevazute prin contract. In 25.07.2014 am devenit cesionarul unui abonament Orange ... (vezi toată discuția)