avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Nelamurire imputernicire avocatiala. ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Nelamurire imputernicire avocatiala. ...

Buna ziua. Am o nedumerire in legatura cu o imputernicire avocatiala. Stiu ca este un tipizat care se distribuie avocatilor la inceputul fiecarui an sau la cerere. Intrebarea mea este daca pentru un contract de asistenta juridica incheiat in septembrie 2020 poate fi folosit un formular de imputernicire inseriat in anul 2019? Poate fi o greseala a avocatului?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:11, 16 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Delegațiile și setul de contracte tipizate eliberate de barou au serii separate,Pt un contract încheiat cu un client este posibil sa fie rupte mai multe delegații de ex una pentru studiu dosar,alta pt reprezentate asistență alta pt a face demersuri la o instituție etc.Nu are nici o relevanta aspectul semnalat de dvs și nu impietează cu nimic bunul mers al procesului.Daca av angajat de dvs se află în situația prezentată nu va prejudiciaza cu nimic daca ati observat dvs ca av părții adverse este în situația descrisă nu va aduce nici un castig,Nu aveti ce sa invocati sau ce aparare sa va faceti.Decat sa va concentrati pe false probleme mai bine consultați sau va angajați un av pt a înțelege cum decurge procesul.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Va multumesc.
Cu plăcere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tipizat pentru împuterniciri avocațiale neconform Samulea Samulea Buna ziua! Am o intrebare care face referire direct la avocati de aceea sunt curios de ce raspunsuri voi primi. In statutul profesiei de avocat se face ... (vezi toată discuția)
Imputernicire avocatiala luticus luticus O asemenea imputernicire tipizata pentru un barou are la serie doua litere care probabil indica judetul, urmeaza un numar din 5 cifre /2015 insa nu contine nr ... (vezi toată discuția)
Contract de reprezentare avocat cbutan cbutan Buna ziua, Doresc sa inchei un contract de reprezentare in proces cu un avocat . Am vizualizat un model de contract si nu am inteles ce inseamna alin 1. Eu ... (vezi toată discuția)