avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere sub influenta bauturilor alcoolice si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere sub influenta bauturilor alcoolice si recidiva

Buna ziua,

Am o problema si voiam sa va intreb daca exista vreo rezolvare.
Prin 2011 m-a prins la volan in stare de ebrietate ( alcool si tetracanabinol la inml)
Acel dosar a stat la politie cativa ani si s-a decis clasarea dosarului.

Acum 2 zile am fost oprit in parcare proprietate privata dupa ce venisem de pe un drum public. Am parcat masina si am baut in jur de 200 ml de vodka . In 3 minute a venit politia care ma urmarise cel mai probabil si mi=a pus fiola. A iesit 0,74 . Am fost la inml si inca nu au ajuns rezultatele.
Mentionez ca pe drumurile publice nu consumasem alcool si nu am fost oprit pe un drum public.

Intrebarea este daca pot scapa de acest dosar fara sa patesc ceva.
Ma gandeam ca exista si aceasta recidiva din 2011 care dupa cum v-am zis s-a clasat.

Judecatorul poate redeschide acel dosar clasat ori imi poate afecta in vreun fel acest dosar actual?
Mentionez ca am avut martor in masina care poate afirma ca am baut in parcare si nu eram beat dinainte pe drumurile publice.

Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti si de acest dosar dar si de recidiva.
exista posibilitatea sa fac puscarie cu executare?

Intreb ca sunt foarte dezamagit de mine mai ales ca am un copil de 1 an si jumatate si e foarte greu daca s-ar intampla ceva.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:33, 20 Septembrie 2020
Nu are importanta, dvs sa faceti confuzie intre forma de proprietate, public sau privat si destinatia drumului respectiv.
Orice drum deschis circulatiei publice este drum public.
"Public" nu se refera la proprietate, o proprietate privata poate fi drum public daca este deschisa circulatiei publice.
Conf. art. 6 pct. 14 din OUG 195/2002 prin drum public se intelege orice cale de comunicaţie terestră, cu excepţia căilor ferate, special amenajată pentru traficul pietonal sau rutier, deschisă circulaţiei publice; drumurile care sunt închise circulaţiei publice sunt semnalizate la intrare cu inscripţii vizibile.
Pai are semn de acces interzis la poarta. E un complex rezindetial
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vad ca nu intelegeti ce va spun...
~ Conținut șters la cerere ~
Aveti nevoie ca de aer sa fiti asistat de un avocat! Povestea cu datul pe gat a 200ml de votca in cateva minute ar tine doar daca ati putea prezenta judelui filmul. Spuneati ca e o zona rezidentiala, precis sunt camere peste tot. Si pe chestiunea cu natura drumului un avocat istet poate specula. P.S. Daca va intreaba judele despre motivul care v-a facut sa sugeti sticluta pe nerasuflate, ce-i veti zice? Ca nu-i vreun tampit caruia puteti sa-i indrugati aiureli fara sa va arda!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan bebita83 bebita83 Buna tuturor. Am fost oprit de un filtru de pol . Am fost testat a iesit 0.53 . Am băut circa 150 ml vodka avea alcool 28% Mentionez nu am mâncat si ... (vezi toată discuția)
Băut dar cu motorul oprit si parcat acasă, ce fac ? Taisir Taisir Buna ziua , am si eu o problema si nu stiu ce sa fac , acum o saptamana am fost la o petrecere intr un sat si am consumat alcool fiind cu masina , mai spre ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan cristy46 cristy46 Buna Ziua va rog f mult daca imi puteti da un raspuns.In noiembrie 2016 am fost oprit de politia de frontiera pe teritoriul portului cta eram baut si au fost ... (vezi toată discuția)