avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Înregistrare REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Înregistrare REVISAL

Bună ziua,
Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă: Din structura unei instituții publice se desprinde un serviciu care va avea personalitate juridică. Vom înceta contractele de muncă ale angajaților și se vor face altele, la noul angajator (conf.art.173 din Codul Muncii - transferul unității)
Vă rog să mi spuneți cum procedez în REVISAL în situația în care două angajate sunt în prezent în concediu pentru creșterea copilului (contract suspendat). Ce variante am în condițiile în care, la final, trebuie să iasă nr.de posturi atât la cedent cât și la cesionar, ținând cont că angajatele au contractul suspendat?
Asadar operarea în Revisal cedent, respectiv cesionar, cum se va realiza?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Danaioana , utilizator 07:44, 18 Septembrie 2020
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer angajati intre doua societati - septembrie 2016 AnamManole AnamManole Care este procedura de transmitere in Revisal a transferului angajatilor intre doua societati? Incetam contractele de munca la firma cedenta si intocmim si ... (vezi toată discuția)
Transfer angajati de la un angajator la altul Axente Tina Axente Tina Buna ziua. Urmeaza o fuziune intre doua societati, si bineinteles transferul angajatilor. Care este procedura de transfer din Revisal? In cat timp se ... (vezi toată discuția)
Modificari contractuale Daliborka Daliborka In cazul in care o societate este cumparata de o alta societate( care se va numi altfel), in acest caz cum se procedeaza cu angajatii existenti? aceasta ... (vezi toată discuția)