avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare chirias rau platnic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare chirias rau platnic

Evacuare chirias rau platnic : Ma confrunt cu urmatoarea problema. Am o garsoniera si stau 2 persoane care nu mai vor sa plece. Nu au nicio forma legală. Am aflat pe forum ca o solutie sa-i fac sa plece este sa sistez lumina si gazele.. Am sistat lumina, dar un vecin le-a dat lumina printr-un prelungitor. Am sistat gazele. Mi-au comunicat ca se conecteaza la teava comuna. In permanenta este cineva acasa. Cum scap de ei?. Actiunea in instanta dureaza mult. Un avocat mi-a cerut 3000 lei pe care au nu ii am . Mi-a spus avocatul ca pot recupera cheltuielile de judecata , dar ei nu lucreaza . In schimb au dosar penal pentru talharie, Ce este de facut.
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2020
eliza100, utilizator
Cel mai recent răspuns: eliza100 , utilizator 22:14, 9 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Adresati-va instantei, uzand de procedura urgenta, cu o notificare prealabila.

Aceasta notificare prealabila poate fi trimisa prin intermediul un avocat.

Exista posibilitatea ca, in urma notificarii, respectivii tolerati sa elibereze imobilul .

Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2020
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Multumesc pentru raspuns. Nu intentioneaza sa plece. Au scris pe SMS ca nu pleaca ca imi vor distruge tot in casa. Au avut proces penal pentru talharie si au fost achitati fiindca au amenintat victima care de frica si-a retras plangerea. Am taiat curentul si gazele, S-au conectat la curent de la un vecin printr-un prelungitor. Politia nu se baga.
Buna ziua
După lupte am reusit in final sa ma adresez instantei. Am castigat. Vreau sa intreb in cate zile de la pronuntare se redacteaza hotararea? Pot cere urgentarea redactării hotararii? Pot sa o ridic direct de la judecatorie?. Pot cere evacuarea pe baza certificatului de grefa.? Care sunt pasii de urmat in continuare.
Au facut apel. In cat timp apelul ajunge la Tribunal?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. In final i-am dat in judecata. Am castigat evacuarea. Au facut apel , deocamdata nu am primit motivele de apel. Am legalizat hotararea instantei de fond. Am inaintat-o unui executor judecatoresc. S-a facut actiune pentru incuvintare executare silita. Instanta a admis incuvintarea silita. Am inteles ca paratii poat face contestatie la executare. Cum se face aceasta . La ce ma pot astepta in continuare.? In ce termen pot paratii sa depuna aceasta contestatie. Cu Stima
Eliza

Alte discuții în legătură

Parasire domiciliu radu 72 radu 72 Buna ziua,am si eu o intrebare va rog in legatura cu o cerere de parasire domiciliu din partea proprietarului unui imobil: In urma pronuntarii divortului ... (vezi toată discuția)
Cum sa evacuez fostul proprietar georgiana lazar georgiana lazar buna ziua, am si eu o problema ,am cumparat o casa de la o doamna si acum refuza sa iasa din casa , am contract de vanzare cumparare ,ce fac in aceasta ... (vezi toată discuția)
Cum pot da afara un chirias care nu a mai platit chiria si nici intretinerea? Tzuca1997 Tzuca1997 Buna ziua, Nu stiu ce demersuri legale trebuie sa fac pentru a da afara un chirias persoana juridica, care a inchiriat un spatiu de la mine persoana fizica, ... (vezi toată discuția)