avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare chirias rau platnic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare chirias rau platnic

Evacuare chirias rau platnic : Ma confrunt cu urmatoarea problema. Am o garsoniera si stau 2 persoane care nu mai vor sa plece. Nu au nicio forma legală. Am aflat pe forum ca o solutie sa-i fac sa plece este sa sistez lumina si gazele.. Am sistat lumina, dar un vecin le-a dat lumina printr-un prelungitor. Am sistat gazele. Mi-au comunicat ca se conecteaza la teava comuna. In permanenta este cineva acasa. Cum scap de ei?. Actiunea in instanta dureaza mult. Un avocat mi-a cerut 3000 lei pe care au nu ii am . Mi-a spus avocatul ca pot recupera cheltuielile de judecata , dar ei nu lucreaza . In schimb au dosar penal pentru talharie, Ce este de facut.
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2020
eliza100, utilizator
Cel mai recent răspuns: eliza100 , utilizator 22:14, 9 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pot face contestatie in termen de 15 zile, daca vor face, veti afla.
Un exemplar din hotararea de incuvintare a executarii silite se trimite si paratilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire domiciliu radu 72 radu 72 Buna ziua,am si eu o intrebare va rog in legatura cu o cerere de parasire domiciliu din partea proprietarului unui imobil: In urma pronuntarii divortului ... (vezi toată discuția)
Cum sa evacuez fostul proprietar georgiana lazar georgiana lazar buna ziua, am si eu o problema ,am cumparat o casa de la o doamna si acum refuza sa iasa din casa , am contract de vanzare cumparare ,ce fac in aceasta ... (vezi toată discuția)
Cum pot da afara un chirias care nu a mai platit chiria si nici intretinerea? Tzuca1997 Tzuca1997 Buna ziua, Nu stiu ce demersuri legale trebuie sa fac pentru a da afara un chirias persoana juridica, care a inchiriat un spatiu de la mine persoana fizica, ... (vezi toată discuția)