avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună seara. Un cadru didactic beneficiază de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună seara. Un cadru didactic beneficiază de prevederile Legii ...

Bună seara.
Un cadru didactic beneficiază de prevederile Legii 19/2020 cu privire la acordarea unor zile libere părinților care supraveghează copiii minori, în situația închiderii temporare a școlilor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:37, 19 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, are dreptul la zile libere plătite pe toată perioada în care se decide limitarea sau suspendarea activităților didactice care presupun prezența efectivă a copiilor în unitățile de învățământ și în unitățile de educație timpurie antepreșcolară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere platite kisanca kisanca Buna ziua, as vrea sa va intreb in perioada aceasta in leg cu zilele libere platite conf og 147/2020 am inteles de la biroul resurse umane unde lucrez ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! beneficiem de zile libere platite pentru ingrijirea ... Emem Emem Buna ziua! Beneficiem de zile libere platite pentru ingrijirea copilului in pandemie si in vacante? (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 părinții beneficiază și pe perioada vacantei de vara Aryela Aryela S a aprobat legea 19/2020 ca părinții sa pot sta acasă cu copii și pe perioada vacantei de vara, pana în septembrie când se începe anul școlar ... (vezi toată discuția)