avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua! Beneficiem de zile libere platite pentru ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua! Beneficiem de zile libere platite pentru ingrijirea ...

Buna ziua! Beneficiem de zile libere platite pentru ingrijirea copilului in pandemie si in vacante?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:05, 14 Noiembrie 2020
Părinții au dreptul la zile libere plătite pe toată perioada în care se decide limitarea sau suspendarea activităților didactice care presupun prezența efectivă a copiilor în unitățile de învățământ și în unitățile de educație timpurie antepreșcolară, exceptii facand angajatii din sistemul naţional de apărare, ordine publică și siguranță națională, din penitenciar sau din unităţile sanitare publice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. un cadru didactic beneficiază de prevederile legii ... cristal_1995 cristal_1995 Bună seara. Un cadru didactic beneficiază de prevederile Legii 19/2020 cu privire la acordarea unor zile libere părinților care supraveghează copiii ... (vezi toată discuția)
Zile libere platite parinti Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, cfr legii 147/2020, de zile libere platite pot beneficia parintii copiilor sub 12ani, inscrisi in unitate de invatamant, care daca au o boala ... (vezi toată discuția)
Zile libere platite kisanca kisanca Buna ziua, as vrea sa va intreb in perioada aceasta in leg cu zilele libere platite conf og 147/2020 am inteles de la biroul resurse umane unde lucrez ca ... (vezi toată discuția)