avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Durata proces conducere cu permisul suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Durata proces conducere cu permisul suspendat

Buna ziua,

Am facut urmatoarea ilegalitate: conducere cu permisul suspendat (prima abatere)

De atunci au trecut 2 luni jumatate si nu mai stiu nimic ce se intampla cu dosarul meu, cu carnetul meu, habar nu am in ce stadiu se afla sau daca se misca ceva in tot procesul acesta. Domnii politisti mi-au zis ca nu mai am dreptul de conducere pe drumurile publice si sa astept si atat.

Cat dureaza de obicei pana primesc si eu un semn, o instiintare sau orice altceva ca sa vad ca se misca ceva?

Un raspuns de la un avocat care a avut astfel de procese sau de la o persoana care a mai trecut prin asta, ar fi de mare ajutor :)

Multumesc si o zi buna!
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Septembrie 2020
robi193, utilizator
Cel mai recent răspuns: robi193 , utilizator 13:13, 28 Februarie 2022
Am primit astazi comunicarea (clasarea cauzei penale). Cred ca de acuma trebuie sa ma duc la Politia din judetul unde mi s-a intocmit dosarul penal si sa cer restituirea permisului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

dovada inlocuitoare va salut! În urma unui nefericit accident rutier cu victima ... Dede1986 Dede1986 Va salut! În urma unui nefericit accident rutier cu victima , mi s a reținut permisul și eliberat o dovada inlocuitoare cu drept de circulatie valabila 15 ... (vezi toată discuția)
Dovada cu drept de circulatie - starea de alerta - dreptul de a conduce radudraghici radudraghici Buna ziua, Va rog mult, daca ma puteti ajuta cu o informatie ar fi ideal... Pe scurt, in data de 1 decembrie, in urma unui eveniment nefericit, din vina ... (vezi toată discuția)
Contestatie retinere dovada de circulatie. drept de conducere ... garetbora garetbora Contestatie retinere dovada de circulatie. drept de conducere suspendat. Va rog mult sa ma ajutati, imi expira termenul de 15 zile pt depunerea ... (vezi toată discuția)