avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua!Am ieșit la pensie ,limita de vârstă,cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua!Am ieșit la pensie ,limita de vârstă,cu 37 ani ...

Bună ziua!Am ieșit la pensie ,limita de vârstă,cu 37 ani vechime.Decizia am primit-o în februarie 2020,dar indicele de corecție este 1,17.Este corect? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: oana8989 , utilizator 14:23, 29 Septembrie 2020
Mulțumesc frumos!Doar vroiam să întreb , să știu dacă are rost să merg să mă interesez!Nici vorba de altceva!O zi frumoasă
Eu nu cred ca v-ati deschis pentru prima oara drepturile in 04/02/2020 si vi s-a aplicat indicele de corectie corespunzator anului 2012.
Daca intradevar prima deschidere este in 04/02/2020 atunci cereti lamuri de la casa locala.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indicele de corectie pentru 2012 ContSters278009 ContSters278009 Care va fi valoarea indicelui de corectie ,pentru persoanele care au iesit la pensie in anul 2012, si de cand se3 vor acorda aceste drepturi ? Se vor acorda ... (vezi toată discuția)
Indice de corectie peflori peflori decizie de pensie anticipata partiala emisa in iulie 2019, calculata cu indice de corectie 1,2, nepusa in plata, este modificata in decizie de pensie la ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor Anniko Anniko Am citit un articol referitor la faptul că \\"Aproximativ 210.000 de pensii vor fi recalculate, incepand cu data de 7 noiembrie 2013 \\" din care am înţeles ... (vezi toată discuția)