avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua!Am fost condamnat la 2 ani si 8 luni ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua!Am fost condamnat la 2 ani si 8 luni inchisoare cu ...

Buna ziua!Am fost condamnat la 2 ani si 8 luni inchisoare cu suspendare pentru vatamare corporala.Mentionez ca eram in termenul de incercare.Acum 2 luni am fost prins baut la volan.Iar acum cateva zile am fost prins din nou la volan fara permis si baut.Am vreo sansa sa scap cu suspendare din nou?Sotia mea trebuie sa nasca si eu sunt singurul care aduc venit in casa.imi este frica ca nu voi putea fii alaturi de sotie la nastere
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 16:55, 1 Octombrie 2020
Necazul e ca in tara asta legea e facuta de infractori in favoarea infractorilor! Condu linistit, pana nu ucizi pe cineva legea va fi blanda cu tine si chiar daca ucizi, vei lua cu suspendare! In final, o intrebare: cum ai reactiona daca un dement aflat in libertate, desi a fost prins de ,,n" ori conducand beat, ti-ar ucide pe zebra sotia si pruncul nenascut?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condus sub influenta alcoolului vesag vesag Buna, as dori cateva sfaturi. Un prieten de-al meu a fost prins conducand sub influenta alcoolului, in iunie 2005. I-au recoltat probele, au gasit 1.2g/l ... (vezi toată discuția)
Prins de doua ori beat la volan ContSters100194 ContSters100194 In seara de 4 mai am fost prins la beat la volan . 0,57 in aerul expirat si problema cea mai grava a fost refuzul probei de sange.permisul mi-a fost retinut la ... (vezi toată discuția)
Permis anulat noiembrie 2011,cand il pot redobandi?! ionak88 ionak88 Salutare...Caut si eu un raspuns,o indrumare ceva pt.marea mea problema. In februarie 2011 mi sa suspendat permisul fiind depistat conducand baut,avand ... (vezi toată discuția)