avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONVENTIE cu AJOFM pentru subventii - incadrare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONVENTIE cu AJOFM pentru subventii - incadrare persoane peste 45 de ani

Se poate incheia cu AJOFM = CONVENTIE pentru subventii -incadrare persoane peste 45 de ani =in situatia in care in ultimi 2 ani persoana respectiva a lucrat ca zilier la societatea care acum l-a angajat cu contract de munca pe periada nedeterminata?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Octombrie 2020
ana-cer, moderator
Bună ziua,

Am și eu o întrebare. Persoana care este în șomaj, trebuie să fie de ce puțin o lună de zile în șomaj pentru a putea beneficia de aceasta oportunitate sau ?!
Nu se specifica in lege o astfel de perioada ... insa intrebati si la AJOFM.
Daca somerul are domiciliul in alt judet fata de sediul societatii angajatoare, atunci cum se procedeaza?
Se incheie cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă.in raza careia are sediul social angajatorul.
Multumesc pentru raspuns.
Sa inteleg ca pentru a obtine dispozitia de repartizare somerul se duce la AJOFM in judetul de domiciliu, iar societatea va depune documentele pt subventie la AJOFM in judetul unde isi are sediul social?
Ca angajator, trebuie sa anunt inainte AJOFM referitor la angajarea pe care urmeaza sa o fac pentru dosarul de subventie ?

Alte discuții în legătură

Conventie incheiata cu ajofm vanatorul vanatorul Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce conditii trebuie sa indeplinesc ca angajator pentru a incheia o conventie cu AJOFM conform art. 85 din Legea 76/2002 ? In ... (vezi toată discuția)
Cim pentru o persoana cu varsta de peste 45 de ani adria05 adria05 As dori sa stiu care sunt pasii care tb urmati pt angajarea unei persoane peste 45 ani , pt a beneficia de cei 500 ron acordati societatii?va multumesc. (vezi toată discuția)
Angajare somer cu varsta peste 45 ani iselin iselin buna ziua, as dori sa stiu ce facilitati au angajatorii care angajeaza someri peste 45 ani pe un post vacant si ce beneficii au angajatii care au fost ... (vezi toată discuția)