avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONVENTIE cu AJOFM pentru subventii - incadrare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONVENTIE cu AJOFM pentru subventii - incadrare persoane peste 45 de ani

Se poate incheia cu AJOFM = CONVENTIE pentru subventii -incadrare persoane peste 45 de ani =in situatia in care in ultimi 2 ani persoana respectiva a lucrat ca zilier la societatea care acum l-a angajat cu contract de munca pe periada nedeterminata?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Octombrie 2020
ana-cer, moderator
Angajatorii au obligația să comunice agențiilor pentru ocuparea forței de muncă județene, respectiv a municipiului București, denumite în continuare agenții pentru ocuparea forței de muncă, în căror rază își au sediul, respectiv domiciliul, toate locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

Angajatorii au obligația să comunice agențiilor pentru ocuparea forței de muncă teritoriale, ocuparea locurilor de muncă vacante care au fost comunicate potrivit textului de mai sus, în termen de o zi de la data ocupării acestora, în condițiile legii.
Ultima modificare: Vineri, 19 Iulie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc frumos. O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie incheiata cu ajofm vanatorul vanatorul Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce conditii trebuie sa indeplinesc ca angajator pentru a incheia o conventie cu AJOFM conform art. 85 din Legea 76/2002 ? In ... (vezi toată discuția)
Cim pentru o persoana cu varsta de peste 45 de ani adria05 adria05 As dori sa stiu care sunt pasii care tb urmati pt angajarea unei persoane peste 45 ani , pt a beneficia de cei 500 ron acordati societatii?va multumesc. (vezi toată discuția)
Angajare somer cu varsta peste 45 ani iselin iselin buna ziua, as dori sa stiu ce facilitati au angajatorii care angajeaza someri peste 45 ani pe un post vacant si ce beneficii au angajatii care au fost ... (vezi toată discuția)