avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Sarbatori Fericite!!!
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Sarbatori Fericite!!!

Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu'n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.

Pentru toate echipa Avocatnet,care de fiecare data a vegheat ca noua sa ne fie mai usor in viata de zi cu zi.
La Multi Ani!


Cel mai recent răspuns: albulescu , utilizator 19:45, 31 Decembrie 2009
Unde ? Daca imi spui vin. In rest scuza-ma ca nu sunt la zi cu ortografia !
LA MULTI ANI 2010!
si va las urmatorul mesaj,care ,zic eu,ar trebui pus in practica de fiecare dintre noi,dar suntem prea ocupati cu probleme si uitam sa ne bucuram de fiecare clipa.
iarta...iubeste...zambeste...exprima-te...relaxeaza-te...ajuta un batran...accepta un compliment...asculta-ti prietenii...reia un proiect abandonat...fii intelegator cu tine si cu altii...uita-te la un album cu fotografii...picteaza un tablou...asculta tacerea...aminteste-ti in totdeauna ca nu esti singur...spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti...imagineaza-ti ca astazi nu ai nici o grija...joaca-te cu un copil...citeste o carte buna...alege-ti o stea pe cer...fii copil inca o data...da-ti voie sa mai si gresesti...lasa-i pe alti sa te ajute ...renunta la ce nu-ti place...indeplineste-ti promisiunile...inchide ochii si imagineaza-ti ca esti pe o plaja tropicala...priveste atent o floare...cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult...spera ca ceea ce-ti doresti se va indeplini...ajuta-i pe altii...respira profund...fa-ti un cadou...iubeste

=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>
Extraodinar mesaj. Felicitari.
“Anul nou… o bucurie
Viata toata sa va fie!
Bani, masina, fericire,
Sanatate si iubire.
Nu-i de-ajuns sa le doresti,
Tipa, lupta, da din coate,
Asa le obtii pe toate!”

LA MULTI ANI SI UN 2010 FERICIT !!!
Fie ca anul nou sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. LA MULTI ANI !

Alte discuții în legătură

Sarbatori fericite artista artista Multumesc intregii echipe avocatnet pentru toate informatiile oferite de-a lungul anului.Un an bun cu si mai multe realizari. Sarbatori fericite. (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite boerica boerica La multi ani, multa sanatate si sarbatori fericite cu un an mai bun. (vezi toată discuția)
Sarbatorilede iarna maria1956 maria1956 pentru toti utilizatorii, colaboratorii , moderatorilor si administratorilor acestui site.va doresc ,,Ca lumina blanda a sarbatorilor sa va aduca pace ... (vezi toată discuția)