avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Moderatorul gi-jane ( sau cum il cheama ) m-a jignit ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Moderatorul gi-jane ( sau cum il cheama ) m-a jignit si m-a facut ...

Moderatorul gi-jane ( sau cum il cheama ) m-a jignit si m-a facut bolnav la cap, eu nu pot pune aici o intrebare, ca mereu intrebarile mele sunt sterse sau daca mi se raspunde la intrebari , mi se raspunde in bataie de joc ( si toti ma jignesc ) . Speram sa gasesc oameni educati care sa raspunda frumos la intrebarile mele, nu oameni care sa ma jigneasca si sa ma faca bolnav la cap. ( asa cum m-a facut gi-jane ) . A trebuit sa creez mereu alte conturi pentru ca intrebarile mele erau blocate inainte de a primi un raspuns sau in loc de raspuns primeam cate-o jignire sau raspunsuri in bataie de joc . ( si tot eu sunt facut bolnav la cap pentru jignirile aduse de alte persoane care nu sunt educate si care ma jignesc mereu ) . Asta tine in primul rand de educatie, dar din pacate vad ca sunt oameni needucati care ma jigesc precum moderatorul gi-jane care ma face nebun la cap , fara sa ma cunoasca. Ce era sa fac daca toti aici ma jignesc si imi sterg intrebarile sau conturile ? A trebuit sa creez alt cont in speranta ca gasesc o persoana care sa-mi raspunda la intrebari fara sa ma faca nebun la cap, sau sa-mi adreseze alte jigniri. Din pacate gasesc numai persoane care ma jignesc, imi sterg conturile, sau imi raspund imi raspund la intrebari in bataie de joc, si imi mai aduca si jigniri . , facandu-ma bolnav la cap sau mai stiu eu cum . Bineinteles ca moderatorul gi-jane a sters contul meu unde m-a jignit, ca sa nu se mai vada ca m-a facut bolnav la cap .
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2020
qwe1234, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:05, 13 Octombrie 2020
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Speram sa gasesc oameni educati care sa raspunda frumos la intrebarile mele, nu oameni care sa ma jigneasca si sa ma faca bolnav la cap.

cum nu ati gasit ce cautati, intdreptati-va catre alte site-uri unde sa va raspunda oameni intregi la cap asa ca dvs la intrebarile dvs care cred ca sunt prea grele pt noi ca sa va putem raspunde.
Nu v-am jignit cu nimic, am zis adevarul.
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot da in judecata petru jigniri Alinacodrea Alinacodrea Buna ziua am o intrebare un nepot de alu sotul meu ma facut hegherita ca nu aveam ce manca cand stateam la mama...lucru neadevarat...si mam simtit jignita ... (vezi toată discuția)
Intrebare dannyy26 dannyy26 As vrea sa stiu daca m-a jignit cineva pe internet,cineva caruia i-am vandut niste sandale care apoi s-au rupt fara voia mea bineinteles apoi am fost ... (vezi toată discuția)
Jignire pe forum - ce pot sa fac? Costica33 Costica33 Sunt membru al unui forum ca acesta aici. Un user pe care nu-l cunosc, intr-o discutie, a devenit foarte agresiv si m-a jignit in scris. Am gasit pe internet ... (vezi toată discuția)