avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatie electronica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatie electronica

Buna ziua,

Am participat in calitate de ofertant la o procedura de cerere de oferte cu etapa finala de licitatie electronica. Inaintea de inceperea rundei de licitatie electronica am primit o cerere de clarificari la care am raspuns in timpul indicat de autoritatea contractanta, dupa care tacere...
Nu primesc invitatie pe SEAP, a.i. nu pot presupune decat ca oferata a fost declarata inaceptabila sau neconforma, drept care am trimis o cerere de clarificari in acest sens imediat dupa inceperea rundei de licitatie electronica.
Runda electronica s-a incheiat, se delibereaza (conform Seap) si primesc "comunicare rezultat procedura" unde nu se specifica castigatorul, insa aflam ca oferta este declarata neconforma.
Bun, intrebarea mea este cand trebuia sa ma informeze despre declararea ofertei ca fiind neconforma? Dupa runda de licitatie electronica sau inainte?
Oricum am termen de contestatie 5 zile de azi ( azi am primit comunicarea) sau in acest caz sunt alte termene?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Isabela Elena Adam , Consilier juridic 18:39, 26 Decembrie 2009
Inainte de organizarea rundei finale de licitatie electronica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faza finala de licitatie electronica monyy33 monyy33 O ac organizeaza o procedura ca faza finala de licitatie electronica cu o singura runda, unde participa 2 ofertanti.La sf rundei oferta x este clasata pe ... (vezi toată discuția)
Oferte egale on-line maria_5 maria_5 Va rugam sa ne precizati cum procedăm in cazul in care doua sau mai multe oferte clasate pe primul loc au preţuri egale urmare a ofertarii online la o ... (vezi toată discuția)
Licitatie deschisa cu finalitate electronica Beatrix_Nicol Beatrix_Nicol Buna ziua! Am participat la o licitatie in calitate de ofertant, procedura fiind de licitatie deschisa modalitatea de desfasurare offline cu etapa finala de ... (vezi toată discuția)