avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Achizitie pe ONG de la propriul SRL
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Achizitie pe ONG de la propriul SRL

Daca detin un ONG si am si un SRL, atata timp cat fondurile din ONG sunt din donatia celor 2% din impozitul pe venit si donatii de la firme, am voie sa procur elemente din propria firma?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:09, 17 Octombrie 2020
Da. Dar si o precizare: puteti avea ca asociat unic (patron) un SRL in care sa faceti ce vreti dar nu si un ONG unde sunt mai multi membrii cu drepturi egale si in care niciunul din ei nu e patron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie in bani de catre ong catre membrii sai gsf2013 gsf2013 Poate un ONG sa doneze din fondurile proprii bani catre membrii sai ? Daca DA care este procedura de urmat. Multumesc (vezi toată discuția)
Retragere fondatori ong marcoviciu marcoviciu Buna ziua. Am rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea chestiune: in cazul unei asociatii culturale, cu 3 membri fondatori, fara niciun angajat, daca unul din ... (vezi toată discuția)
Donatii internationale online prin intermediul unui website ContSters314115 ContSters314115 Buna ziua, doresc sa realizez un site prin intermediul caruia sa intermediez donatii internationale pentru diverse cazuri sociale sau evenimente ... (vezi toată discuția)