avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... am fost administrator la o firma care a intrat in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

am fost administrator la o firma care a intrat in lichidare prin ...

am fost administrator la o firma care a intrat in lichidare prin lichidator judiciar in anul 2000, azi 18-10-2020 un fost angajat imi cere adeverinta pentru perioada 05-06-2000 si 01-09-1997 cand a fost angajat, in Cartea de munca figureaza toate inscrisurile corect iar la incetarea activitatii are inscris in CM vechimea exacta cat a lucrat si grupa 2 a de munca, semnat de inspector sef si verificat valabilitatea inregistrarilor , semnat. Cum pot elibera adeverinta in aceasta situatie in care casa de pensii nu ia de bun inregistrarile din CM ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 18 Octombrie 2020
Arhiva societatii cine o detine?
lichidatorul.
am vorbit cu lichidatorul, care spune ca nu are arhiva si nici stampila si ca fost administrator sa certific inregistrarile din CM ptr acea perioada, iar pentru alte detalii casa de pensii sa ceara la Inspectoratul teritorial de munca documentele care-i intereseaza.
Pentru ce sa mai ceara detalii , daca sunt mentionate in carnetul de munca???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in cartea de munca ! ce pot face ? danyk1 danyk1 Am primit CM de la angajator, cu date care nu corespund ... realitatii ! PS in CM scrie : 1 . angajat pe durata nedeterminata 01 10 2002 , conform contract ... (vezi toată discuția)
Scanatul carnetului de munca??? turbo_marian turbo_marian buna ziua tocmai am intrat in posesia carnetului de munca, care cred ca nu este scanat, data primei angajari este 15 09 2005 iar cm e incetat la data de ... (vezi toată discuția)
Anularea transferului din cm dupa o perioada de 4 ani lucrata nicu55 nicu55 Buna ziua,mic istoric!M-am transferat in interes de servicicu de la o societate la care lucram de 16 ani conf.art.69 CM in data de 18/06/1999 la o alta ... (vezi toată discuția)