avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In vederea aplicarii mecanismului Kurzarbeit cf.OUG ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In vederea aplicarii mecanismului Kurzarbeit cf.OUG 132/2020 ...

In vederea aplicarii mecanismului Kurzarbeit cf.OUG 132/2020 conducerea societatii a stabilit ca intreg personalul sa nu lucreze o saptamana din luna octombrie, respectiv 5 zile consecutiv , fiecare salariat avand un pontaj de 136 ore in luna in loc de 176 ore.
Este corect acest mod de reducere a timpului de lucru si daca da cum se opereaza in revisal, cu repartizare timp lucru ore/luna =136 ore si data de la care produce efecte data cu care toti salariatii sunt acasa?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:00, 21 Octombrie 2020
In program, alegeti :
tip norma : cu timp partial
durata timp de munca : cu timp partial
repartizare timp demunca : ore/zi
tip interval de repartizare : ore/zi
timp munca : 4.00

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - concediu risc maternal econo econo Cum modific in revisal contractul unei angajate care prezintă certificat de risc maternal de la medic cu mențiunea că poate lucra 4 ore pe zi in loc de 8? ... (vezi toată discuția)
Modificare cim comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Am urmatoarea situatie: -salariata incadrata cu program de 8 ore/zi, program normal: dupa 1 an de boala (concediu medical) vine cu o ,, DECIZIE ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! angajatorul doreste sa aplice in luna septembrie 2020 ... Iryna28 Iryna28 Buna ziua! Angajatorul doreste sa aplice in luna septembrie 2020 reducerea programului de lucru al unor angajati conform OUG 132/2020 (numita si kurzarbeit ... (vezi toată discuția)