avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , Angajatorul doreste sa ma mute cu postul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , Angajatorul doreste sa ma mute cu postul de lucru ...

Buna ziua , Angajatorul doreste sa ma mute cu postul de lucru la o distanta de 62 de km fatza de domiciliu meu , eu nu doresc sa fiu mutat ,postul pe care doreste sa ma mute este indentic cu cel care lucrez acuma , precisez ca in CIM SEMNAT CU ANGAJATORUL NU AM ACEASTA CLAUZA DE MUTARE LA DISCRETIA ANGAJATORULUI ACTUAL , Angajatorul nu asigura la postul pe care doreste sa ma mute transport sau cazare , nici diura pentru fiecare zii lucrata ,Conform codulu munci este normal sa poata sa procedeze angajatorul la mutare sau trebuie intocmit un act aditional intre mine si angajator ? care este procedura pe care trebuie sa o indeplinesc eu sau angajatorul ?
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2020
Morisca10, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 22 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mutarea nu exista ca institutie in Codul Muncii ... ceea ce vrea angajatorul poate fi efectuat astfel:
- modificare loc de munca , prin act aditional

- delegare - modificare temporara a locului muncii - , prin decizie a angajatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"perfectionare" obligatorie cuca21 cuca21 Sunt functionar public intr-o administratie , din cauza unor divergente cu seful de administratie care m-a parat la dir. executiv am avut parte de ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca adelinasi adelinasi Buna ziua Daca dorim sa mutam un salariat de la sediul social al angajatorului la un punct de lucru din acelasi judet intr-o localitate la o distanta de 35 KM ... (vezi toată discuția)
Mutarea locului de munca lumifatu lumifatu Lucrez intr-o companie multinationala si patronul acesteia doreste mutarea sediului intr-o alta localiate la o distanta de 70 km de Bucuresti. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)