avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Avem urmatoarea situatie: un salariat este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Avem urmatoarea situatie: un salariat este angajat ...

Buna ziua. Avem urmatoarea situatie: un salariat este angajat pe perioada determinata cu urmatoarele contracte: un contract cu durata de 1 an si 9 luni (angajat initial pe durata de 1 an si apoi prelungit prin aditionale pana la 1 an si 9 luni), un contract cu durata de 1 an si cel de-al treilea contract cu durata de 1 an. Mai poate fi prelungit cel de-al treilea contract pana la 36 luni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:23, 23 Octombrie 2020
Cel de-al treilea contract nu mai poate fi prelungit ... Contractele individuale de munca pe durata determinata incheiate in termen de 3 luni de la incetarea unui contract de munca pe durata determinata sunt considerate contracte succesive si nu pot avea o durata mai mare de 12 luni fiecare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pana cand se poate prelungi un contract de munca pe perioada determinata? micaelamicaela micaelamicaela Buna ziua, De cate ori se poate prelungi un contract de munca pe perioada detrminata si cu cate zile? Eu am fost angajata initial pe o perioada de 2 luni, ... (vezi toată discuția)
Contract determinat beta88 beta88 Am o nelamurire in legatura cu prelungirea contractului pe perioada determinata. Pe scurt mi s.a prelungit contractul determinat de 5 ori pe durata a 2 ani cu ... (vezi toată discuția)
Despre cim perioada determinata pentru un pensionar DANA40cutie DANA40cutie As dori sa stiu ce fel de contract sa-i fac unui angajat care a iesit la pensie; i-am facut 1 contract pe perioada determinata de 1 an, cu prelungire prin act ... (vezi toată discuția)