avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod caen punct de lucru constructii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod caen punct de lucru constructii

Buna ziua,
Doresc sa imi autorizez pe punctul de lucru codul caen 4120, dar codul principal doresc sa il pastrez pe acelasi (7820), ce se intampla cu salariatii care nu isi desfasoara activitatea in constructii? Trebuie sa aiba salariul de 3000 ron? Daca de exemplu cifra de afaceri este 80% din constructii, salariatii care nu isi desfasoara activitatea in constructii ce salariu au? iar taxele la ce salarii se calculeaza?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:56, 23 Octombrie 2020
Angajații cărora li se aplică acest salariu minim pe economie sunt cei ai angajatorilor care desfăşoară activitatea de construcţii definită la codul CAEN 41.42.43 - secţiunea F - Construcţii.

Problema este ca toti salariatii trebuie sa aibe minim 3000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim in constructii! denisa_21 denisa_21 Buna dimineata, Avem cod caen 4322, a intrat in vigoare salariul minim in domeniul constructiilor? 3000 lei brut? Nu gasesc oug. :(( Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Oug 114 art. 66 cosminsalagean cosminsalagean Daca o firma are codul caen 7112 ( activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea ), iar domeniul de activitate este proiectarea tevilor unei ... (vezi toată discuția)
Salariu diferentiat 2019 dumilor dumilor Buna ziua! 1,Am un srl cu cod caen 7111 unde sunt angajati un arhitect, secretara, contabil, femeie de serviciu. Toti salariatii trebuie sa aibe salariul de ... (vezi toată discuția)