avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copii

In noiembrie 2020 ma voi muta impreuna cu 2 copii in UK (mama singura) pentru ca in decembrie incepe contractul de munca. Ce ar trebui sa fac vizavi de alocatia crestere copil in Romania? Ar trebui sa le retrag? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 26 Octombrie 2020
'Un cetatean roman care desfasoara o activitate salariala sau independenta intr-un alt stat membru U.E. altul decat statul de resedinta pt a beneficia de de prestatii familiale trebuie sa prezinte la A.J.P.S. formularul E411, direct ori prin intermediul institutiilor competente din statul unde isi desfasoara activitatea, formularul ce reprezinta cererea de informatii privind dreptul la prestatiile exportabile..''
[ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie europeana otilia111 otilia111 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie, daca se poate. Sunt divortata si am un copil minor. Tatal copilului locuieste de mai multi ani in ... (vezi toată discuția)
Cum se transfera alocatia copiilor cu parinti care lucreaza in strainatate? simona44 simona44 Buna ziua, As dori sa stiu daca pot transfera alocatia copilului meu care se afla in Romania la domiciliul tatalui, daca eu lucrez in strainatate, in ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii in italia mimi7736 mimi7736 Ma intereseaza daca pot beneficia de alocatia europeana pt copiii mei,nascuti in Italia ambii,avem rezidenta aici si reditul tatalui care este insa italian ... (vezi toată discuția)