avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cat o sa reziste Elena Udrea ministru in guvernul ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cat o sa reziste Elena Udrea ministru in guvernul Romaniei ?

Pentru ca vad ca Elena Udrea se pregateste sa iasa la pensie din functia de ministru , si pentru ca citii intr-un topic , daca traian basescu rezista 5 ani la Cotroceni , intreb si eu cat timp credeti ca o sa reziste Elena Udrea in functia de ministru ?
Cel mai recent răspuns: wiliilie , utilizator 12:13, 24 Februarie 2010
Eu nu inteleg de ce mereu ea este cea care caklareste caii sau joaca golf cind se deschide un teren de echitatie sau unul de golf.
de ce meru trenuie sa stie lumea cind isi serbeaza ea ziua de nastere si cum si unde si cu cine etc....
practic a ajuns ca acest minister se confunda cu persoana ei, si de asta se ajunge sa se discute persoana nu ideii.

si legat de golf si echitatie sint hobby-uri scumpe care nu sint accesibile tuturor.

de ce nu se face ceva in sport pentru a preveni de exemplu obezitatea, sa se faca tabere pentru copii si adulti unde beneficieze de programe speciale si sa fie.
sint tari in care abinamentul la sala este platit in parte de asigurarea de sanatate.
de ce nu se fac cluburi de sport,organizat lumea sa mearga sa urce muntele pentru zi
nu am vazut, nu stiu daca exista in Bucuresti de exemplu, sa faci turul orasului/sector/cartie cu ghid, pe jos sau autobuze care sa iti dea posibilitatea sa te plimbe pe la monumentele principale din oras etc....

in turism si sport sint multe activitati care nu cost bani, cum am vazut irina Loghin face jogging, sa se amenajeze in fiecare cartier unparc unde poti alerga fara sa iti fie frica vor sari la tine ciini, sau se leaga lumea de tine.

ar trebui promovate activitatile si nu persoana care conduce ministerul., care mie mi se pare narcisista.
Pink_Martini a scris:

Eu nu inteleg de ce mereu ea este cea care caklareste caii sau joaca golf cind se deschide un teren de echitatie sau unul de golf.
de ce meru trenuie sa stie lumea cind isi serbeaza ea ziua de nastere si cum si unde si cu cine etc....
practic a ajuns ca acest minister se confunda cu persoana ei, si de asta se ajunge sa se discute persoana nu ideii.

si legat de golf si echitatie sint hobby-uri scumpe care nu sint accesibile tuturor.
...
ar trebui promovate activitatile si nu persoana care conduce ministerul., care mie mi se pare narcisista.

Eu cand am scris ca nu o sa ramana mult in functie m-am gandit tocmai la aceasta promovare excesiva a propriei persoane care oboseste si duce la o stare de lehamite chiar si in randul sustinatorilor ei cei mai inversunati .

Supraexpunerea mediatica dauneaza foarte mult , plus ca prin natura activitatilor desfasurate sau promovate nu prea ajuta la imaginea guvernului , pentru ca intr-o perioada de criza nu poti promova practicarea golfului si a echitatiei .
si vinatoarea tot la categoria sport intra si ma dezgusta sa vad informatii ora de ora despre vinatoarea lui tiriac.
si acesta este un sport inaccesibil oamenilor de rind, e scump.
de ce trebuie sa arata cum se "distreaza" oamenii cu venit cu mult peste cel medu ail populatiei,

am vazut ca atunci cind e frumos afara si e o zi libera mai toti se inghesuie la in gratar afara, in natura sau sa isi scoata masina, covorul la splat in riu, sa mearga cu scaunele si masa sa asculte muzica data la voulum mare.
cred ca de turism si sport ar tine sa se educe sa faca miscare in loc sa manince si sa nu mai polueze riurile si linistea padurilor si parcurilor.
Ultima modificare: Duminică, 10 Ianuarie 2010
Pink_Martini, utilizator
Indiferent daca va place sau nu , nu pot sa nu constat faptul ca dna. Elena Udrea este foarte" orientata" si si-a luat un numar foarte mare de consilieri pe probleme de accesare fonduri europene structurale si de atragere deci de foarte multi bani europeni pentru diferite proiecte! Deci , asta este un semn de gandire pozitiva si pe termen lung si nu cred ca cineva o poate intoarce din acest drum drept catre visteria europeana!B-)
Tactic este un mod excelent de a te asigura ca vei avea ce bani sa cheltuiesti , deci dna.Udrea nu se culca pe-o ureche si actioneaza ca orice om de afaceri: isi asigura bugetul!
Bravo!
=D>
E prima persoana pe care o vad ca isi indreapta serios atentia catre banii europeni! Si nu face rau deloc. Asa ar trebui sa procedeze toti ministrii care au posibilitatea de a accesa fonduri si programe financiare europene|!
Nu am fost si nu sunt un"fan"al Elenei Udrea,dar trebuie sa recunosc ca dupa mult timp,vad un ministru la un inceput de "drum drept".
Sa vedem ce ne va rezerva viitorul .
Sa dea Dumnezeu sa o tina cat mai mult pe acest drum,fara abateri de la cursul lui

Alte discuții în legătură

Rezista 5 ani traian basescu la cotroceni? freeanifer freeanifer As fi curios ce parere aveti in perspectiva vremurilor tulburi care se intrevad si a opozitiei serioase a lui Crin Antonescu , sustinut se pare si de PSD. Eu ... (vezi toată discuția)
Pe cine o sa desemneze traian basescu sa formeze guvernul si sa devina prim-ministru Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul in care intrebam daca Liviu Negoita ajunge prim-ministru sau ramane primar de sector , ... (vezi toată discuția)
Honorius prigoana... deputat?! MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Politica romaneasca ne arata clar un lucru: CA TINE! Ce anume tine? Pai tine orice! Cat timp tine ? La nesfasit! Sau nu?! Ce reprezentativitate ... (vezi toată discuția)