avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ITM - ce atributii are in realitate si ce poate face?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ITM - ce atributii are in realitate si ce poate face?

Am reclamat probabil 90% din drepturile muncii ce-mi revin si mi-au fost incalcate (cu dovezi), si tot ce am primit e ca fisa postului si regulamentul intern exista (sub semnatura falsa, lucru pe care l-am reclamat la politie). Cum ramane cu demnitatea si conditiile de munca? Vad ca ITM nu constata nimic in privinta concedierior disciplinare (cum ar fi calomnierea prin fals si neregulile in legatura cu actul normativ - poate doar angajatorului, mie nu mi s-a oferit consiliere, chiar daca am cerut - mi s-au dat raspunsuri in gen "mai bine te lasi pagubas").
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 29 Decembrie 2009
Reflectiile dvs. pot fi postate la sugestii iar in ceea ce priveste "adevarul verde" eu am o alta parere despre institutiile abilitate in rezolvarea problemelor intrucat m-am intersectat cu ele dar, atitudinea dvs. este in contradictie cu ceea ce dorim noi (de a oferi ajutor benevol pentru cei care au nevoie) si cu ceea ce doresc cei care intra pe acest forum (de a se informa si de a primi gratuit informatiile necesare).
Exista o contradictie in afirmatia dvs ca atitudinea mea este in contradictie cu ceea ce doriti dvs (a oferi ajutor benevol pentru cei care au nevoie) - si anume: am cerut eu ceva contra experientei mele? O dau gratis, in virtutea bucuriei de a darui putere prin stiinta celor care n-au. Nici macar nu fur munca avocatilor, va las pe dvs sa ridicati laurii indicarii literelor de lege. Logica indica o singura explicatie: ori eu ori dvs nu face ceea ce afirma, iar eu am demonstrat deja ca fac ceea ce dvs spuneti ca nu fac.
:offtopic:
Nu cred ca aveti atat de multa experienta precum credeti si cred ca sunteti printre putinii nedreptatiti de catre o institutie a statului ... lucrez cu aceste institutii din 1991 si nu am intalnit nicio problema din partea lor ... oare de ce ? (intrebare retorica).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen raspuns reclamatie itm VLADVIOREL12 VLADVIOREL12 cum procedez daca itm nu raspunde la reclamatie ,patronul ma amenintat ca are relatii la itm (vezi toată discuția)
Nedumerire dorutuvic dorutuvic sunt abonat la mai multe site-uri privind legislatia Romaniei,nedumerirea mea este cu privire la codul muncii - deoarece mai ales in institutiile statului ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca yullinar3 yullinar3 acum 3 ani am fost angajata cu contract de 8 ore pe perioada nedeterminata ca necalificat desi terminasem un liceu de profil ( m-am ... (vezi toată discuția)