eu sint in concediu de crestere copil dar am vb cu colegele la lucru ca mai nou si la concediu medical luat sau la zilele se somaj tehnic se taie cite 1-3 zile de concediu de odihna in fctie de nr de zile de concediu medical luate, cica s ar fi modificat legislatia.....`as vrea sa stiu cit e de legal ce se face, si as mai avea o intrebare, daca concediul de crestere se considera vechime in munca?
Cel mai bine interesati-va de continutul acestui CCM ... astfel , fiecare dintre noi isi va spune parerea despre cum este in unitatea in care lucreaza.
Intr-adevar, potrivit legislatiei in vigoare perioada CIC este considerata vechime in munca si se ia in calcul la stabilirea anumitor drepturi care se acorda in raport cu aceasta vechime. Din textul legii, se poate intelege ca daca prima de Craciun se acorda in functie de vechimea in munca atunci persoana aflata in CIC va trebui sa beneficieze de aceasta prima.
eu am nascut in sept 2008, mi s a suspendat contractul de munca in noiembrie in decembre am primit prima in bonuri si cadouri , anul asta a intrebat cineva , daca cele aflate in concediu crestere copil primesc bonuri cadou si i s a raspuns ca sa hotarit ca nu. nu stiu unde as putea vedea ccm pe ramura de automobile si componente.. ca pe net nu am gasit. multumesc anticipat
o sa incerc cind o sa ma intorsla lucru, ei nu au nici un interes sa te informeze sa iti sti drepturile, sindicat nu este.
MA gindeam ca poate, daca contractul de munca e suspendat s au suspendat si drepturile...