avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! In anul 2005 am luat un credit de 17500 ron ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! In anul 2005 am luat un credit de 17500 ron de la ...

Buna ziua! In anul 2005 am luat un credit de 17500 ron de la libra bank. In 2014 am fost executata silit ptr. suma de 61282 ron. In 2016 mi-a fost vandut apartamentul ptr.suma de 69000 ron. In 2018 m-am angajat cu carte de munca si am fost instiintata la locul de munca de catre executor ca mai am de platit o restanta de 24000 ron. Luna trecuta cand mai avean de platit 149 de ron am fost iar instiintata ca sa facut reevaluarea la banca si mai am de platit inca 78000 ron. Va rog sa imi spuneti cui ma pot adresa deoarece sunt disperata. Multumesc anticipat!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu m-am supărat de loc ma.supara la.modul general lipsa de cultură juridică a românilor care sunt dispuși să riște sume importante de bani atunci cand cumpără un imobil de ex sau în alte afaceri fără a apela la un sfat de specialitate etc.In situatia dvs e greu de spus exact fără a va vedea actele dar de principiu puteati sa contestati orice act de executare efectuat de a lungul timpului.Ceva este în neregulă dar cu av din oficiu nu se puteau face minuni.
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Citiți acest articol:
O familie a scăpat de datorii de peste 43.000 de franci elvețieni, cu ajutorul CSALB
www.avocatnet.ro/articol_551...

Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar se ocupă, gratuit, de soluționarea unor astfel de probleme. Un fel de Protecția consumatorilor pentru clienții datornici ai băncilor - o să vedeți în articol.
Au proceduri specifică despre care puteți afla toate informațiile de pe site-ul lor, dacă îl parcurgeți cu răbdare:
[ link extern ] /
Iar aici aveți datele de contact, inclusiv un număr de telefon:
[ link extern ] /

Dacă nu reușiți nicicum să faceți rost de bani pentru a angaja un avocat cred că n-ar fi rău să încercați și această variantă.
Succes!
Ultima modificare: Vineri, 6 Noiembrie 2020
Manuela Rășină, administrator
@Georgeta Stancu Sunt de acord cu dvoastra: in instantele de la noi, fara bani esti mancat!
@Manuela Rasina Dna administrator, ati postat fara sa specificati ca e vorba despre un advertorial
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2020
DlGoe, utilizator
Instituției i-am făcut o descriere, se înțelege cu ce se ocupă, iar la articol am pus link pentru că ar fi fost aiurea să-l postez pe tot în mesaj. Lumea nu (prea) citește postări lungi. De pe site-ul CSALB am ales link-urile relevante.... deci de ce mă certați? Se înțelege și fără link-uri/click-uri ce am vrut să spun.

Glumesc :)
Aveti dreptate sa ma urecheati! E ,,casa" dvoastra, puteti lipi pe pereti ce afise doriti, cine le/va pricepe bine, cine nu.... P.S. Am afirmat ca daca nu ai mijloace financiare nu ai nicio sansa in instantele romanesti! Mai ales daca te judeci cu o banca. Un exemplu in link. Aceleasi instantele sunt foarte grijulii sa evite imbogatirea fara just temei. Un expert tehnic judiciar a solicitat un onorariu de 3000 de lei (trei mii de lei) pt o expertiza contabila. Instanta i-a taiat jumatate ,,nu se justifica"!!!! [ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2020
DlGoe, utilizator

Alte discuții în legătură

Pare o intrebare stupida dar este realitatea. de cand lumea si ... Aureliu1969 Aureliu1969 Pare o intrebare stupida dar este realitatea. De cand lumea si pamantul cand cumperi ceva sa esti dator si platesti ai si factura totul e OK,.... dar in ... (vezi toată discuția)
Donatia si divortul zdb zdb buna ziua, EL are o casa dobandita dupa moartea parintilor prin succesiune fiind unicul mostenitor al defunctilor este casatorit cu EA de 30 ani au acum 2 ... (vezi toată discuția)
Divort romani cu dubla cetatenie (romana si canadiana) ita ita Daca ambii soti au dubla cetatenie Romana si Canadiana? si s-au casatorit in Romania unde trebuie sa divorteze in Canada sau Romania? Acestia nu au copii si ... (vezi toată discuția)