avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită

Bună ziua, se poate pune o poprire fără o hotărâre judecătorească, sunt apelat aproape zilnic și insistent de către o firma b2kapital care îmi spune mereu aceleași vorbe, ei nu au nevoie de o hotărâre judecătorească deoarece este un dosar cu titlu executori și îmi vor pune direct poprire
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2020
Manuela Rășină, administrator
Da, nu e nevoie sa va dea in judecata in prealabil. Majoritatea contractelor de credit sunt titluri executorii, adica pot fi puse in executare fara sa va judecati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu titlu executoriu cornel2222 cornel2222 Bună ziua, am o nelămurire cu privire la ultima modificare legată de contractele cu titlu executoriu, conform modificării din data de 25 februarie 2020 și ... (vezi toată discuția)
Subiect: imprumut nerambursat. mijloace de recuperare prin executare andrei73 andrei73 Anul trecut am creditat in repetate randuri firma la care eram angajat ca si director executiv. Toate aceste creditari le-am facut cu contract de imprumut ... (vezi toată discuția)
Urgent credit bancar executare silita duman04 duman04 am un credit bancar aflat in executare silita , executorul bancar mi-a pus poprire pe conturi cu suma X , am acumulat suma in cont , a fost livrata catre banca ... (vezi toată discuția)