avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Zilele trecute am fost depistat in trafic ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Zilele trecute am fost depistat in trafic conducând ...

Buna ziua! Zilele trecute am fost depistat in trafic conducând sub influența canabisului. Mi a fost făcut testul de saliva care a ieșit pozitiv după care am fost dus la INML pentru fisa și analize. Nu au fost găsite asupra mea sau in masina droguri și am avut un comportament adecvat fata de politisti. La ce ma pot aștepta? Când ar trebui sa îmi angajez avocat și se poate dispune renunțarea la up ( daca sunt cazuri) sau amânarea aplicării pedepsei? Mulțumesc!
Buna ziua! Mai am o întrebare legată de situația mea. Amânarea aplicării pedepsei este posibilă daca fac un acord de recunoaștere a vinovăției cu organul de up? Mulțumesc! O zi buna!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu o sa dureze 5 ani, pe de alta parte, daca o sa fiti trimis in judecata si gasit vinovat, exista si solutii care nu presupun condamnarea dvs, situatie in care vi se restituie permisul.

Daca este de acord procurorul, se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Canabis la volan. ce se va întâmpla cu permisul meu, la ce mă pot aștepta? GeorgeMarafet GeorgeMarafet Salut , am foat depistat recent de un filtru al poliției conducând un autovehicul pe drumurile publice sub influența canabisului, Nelamurirea mea e in in ... (vezi toată discuția)
Sub influenta substantelor psihoactive la volan (cannabis) AnonAnonim AnonAnonim Buna ziua, am fost depistat in urma cu 2 saptamamani sub influenta substantelor psihoactive la volan in urma testarii cu aparatul DrugTest. Am iesit pozitiv ... (vezi toată discuția)
Si-a recuperat cineva permisul retinut pentru substante interzise? George' George' Buna ziua! Anul trecut pe 13.07.2019 am fost oprit la un control de rutina, si pe langa asta mi-a fost facut si un drugtest unde am iesit pozitiv la thc. Am ... (vezi toată discuția)