Orice om stie ca nu se răspândește boala fără a avea contact cu cel infectat, si in nici un caz in max 2 minute,cat dura predarea coletului.
Altă firma mi-a livrat, fără nici o problemă. Dar întotdeauna se găsesc și oameni cu "buna credinta". Si asta pentru ca eu am fost sinceră cu el,înainte cu o zi venind la vecinul meu,l-am intrebat cum se procedează daca sunt in carantină. Atunci mi-a zis că nu e problema,iar a 2a zi sa faca figuri. De atunci au trecut cateva zile, sotul și-a terminat perioada de izolare, iar curierul nostru cel drag a refuzat să ne aducă un alt colet, motivația fiind tot carantină. Deci despre ce vorbim?
adriandimitriu a scris:
firma de curierat poate suporta mult mai usor o sentinta comerciala (in cazul in care va pierde) decat una de munca, in cazul in care salariatul se imbolnaveste. in plus, instanta va decide doar in cazul dvs., care e unul particular. si va lua in considerare si situatia speciala pe care o va invoca paratul, e posibil ca discriminarea pe care o invocati sa se bata cap in cap cu impiedicarea raspandirii bolilor. e doar o parere