sunt proprietara pe o casa si acum 3 ani amdat mandat tatalui meu sa facace doreste in numele meu,inclusiv sa vanda.
Nu am primit nici un ban , nu am fost nici macar informata ce s-a facut cu mandatul meu
ACum dupa 3 ani tatalmeu a venit sa ceara un nou mandat.
Nu i-am mai dat, am fost f surpinsa ca are nevoie. Am invetsigat si casa a fost vanduta cu un avans nesemnificativ si plati in rate fara dobanda pe 7 ani., libera de sarcini
Am aflat numelenilor proprietari si am incercat sa vorbesc cu ei. Acestia refuza sa vorbeasca cu mine, doar cu tatal meu,
As dori sa mintru in posesia partii mele de casa. Cum pot face aceasta?
Cam catar fi onorariul unui avocat pentru acest proces?
cel mai probabil vom ajunge in instanta, deoarece nu exista cale de comunicare
Mergeți dna la un avocat cu toate actele pt o consultație,pierdeți sau riscati sa pierdeti sume importante de bani si nu va gânditi că varianta simpla ar fi sa discutați cu un av.Fara nicio intenție de jignire sunteti cu "capul în nori",se pare ca mai mult artista decât cu latura practică...Mie mi se pare ciudat si contractul cu fundația cu ce va ajute efectiv,cum sa le donati sumele ,prezentati actele unui av pt a nu cădea în plasa altor escroci.
Mostenire
danut.a
Buna ziua,am si eu o nelamurire,tatal meu a decedat de 3 ani,fiind singurul copil am mostenit partea lui.mama pe partea ei mi-a facut donatie cu uzufruct,adica ... (vezi toată discuția)