Nu știu de ce vă grăbiți să mă considerați "delictuală". Autorizație de construire există. Avize, tot.
Inclusiv proiect și documentație tehnică de execuție, întocmite de proiectant autorizat, plătite taxe la ISC și OAR.
Sunt în regulă. Nu aș fi început lucrarea dacă nu aș fi depus documentația pentru obținerea autorizației de construire.
Faptul că am fost indusă în eroare și mi s-a promis ridicarea casei la prețul menționat în contract ce constituie?
marcel.damaschin a scris:
Da. Pare un temei. Daca vedem si ce scrie in contract. D-na executa lucrarea cu autorizatie/proiect? Sa nu-si dea cu stangu-n dreptu". Casa nu va fi intabulata fara pv de receptie, nu? Si ce va contine acela, daca nu are autorizatie? Nu si-a asumat responsabilitatea prin nerespectarea legii? Odata ce dansa nu a respectat-o, poate cere altuia s-o faca? N-a fost un compromis? Corect, am aceeasi opinie. Este pana la coada un contract si cu ceva dovezi avand forma scrisa. Dar este legal? Nu este singura care a facut si face la fel. Dar, fiecare Primarie are o alta...palarie. Iar tema este interesant de dezvolat. Cu "delictuala", fiind deja un contract in forma scrisa, n-am aceeasi parere. Multumesc.